IMIS - Marine Onderzoeksgroepen | Compendium Kust en Zee

IMIS - Marine Onderzoeksgroepen

[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Seafood research from fish to dish: Quality, safety and processing of wild and farmed fish
Luten, J.B.; Jacobsen, C.; Bekaert, K.; Saebø, A.; Oehlenschläger, J. (Ed.) (2006). Seafood research from fish to dish: Quality, safety and processing of wild and farmed fish. Wageningen Academic Publishers: The Netherlands. ISBN 90-8686-005-2. 567 pp.

Beschikbaar in  Auteurs 
    VLIZ: Exploitation of natural resources RES.27 [105540]

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Luten, J.B., redacteur, meer
  • Jacobsen, C., redacteur
  • Bekaert, K., redacteur, meer
  • Saebø, A., redacteur
  • Oehlenschläger, J., redacteur

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs